1

Produk

  • iron oxide red 110/120/130/180/190

    oksida wesi abang 110/120/130/180/190

    Katon: bubuk trigonal oranye-abang nganti abang-wungu. Kalorone alami lan sintetis. Sing alami diarani Saffron lan duwe kapadhetan relatif 55,25. KEWANGAN 0.4 ~ 20um. Titik lebur 1565. Nalika diobong, oksigen diluncurake lan bisa dikurangi dadi zat besi kanthi hidrogen lan-karbon dioksida. Ora larut ing banyu, larut ing asam hidroklorat, asam sulfat, rada larut ing asam nitrat lan ragi. Nduweni resistensi cahya sing apik banget, resistensi suhu dhuwur, resistensi asam, resistensi Alkali lan resistensi karat. Dispersi sing apik, pewarnaan kuwat lan daya ndhelikake, ora ana permeabilitas minyak lan permeabilitas banyu. Ora beracun Konsentrasi udhara maksimum sing diidini yaiku 5 mg / M 3.

  • iron oxide yellow 311/313/920

    oksida wesi kuning 311/313/920

    kuning oksida wesi iku bubuk kuning. Kapadhetan hubungan 2,44 ~ 3.60. POINT MELTING 350 ~ 400 ° C. Ora larut ing banyu, alkohol, larut ing asam. Bubuk alus, yaiku kristal saka hidrat oksida besi. Daya warna, nutupi tenaga, resistensi cahya, tahan asam, resistensi Alkali, tahan panas iku apik. Luwih saka 150 ° C, banyu kristal pecah lan malih dadi abang.

  • Iron oxide black 722/750

    Wesi oksida ireng 722/750

    Oksida Ferrosoferric, Formula Kimia Fe 3 O 4. Umume dikenal minangka oksida wesi ireng, kristal ireng kanthi magnetik, uga dikenal minangka oksida wesi magnetik. Bahan kasebut larut ing larutan asam, larut ing banyu, Larutan Alkali lan pelarut organik kayata etanol lan eter. Oksida ferrosoferric alami ora larut ing larutan asam lan gampang ngoksidasi dadi zat besi (III) oksida ing udhara nalika udan.

  • Iron oxide green 5605/835

    Wesi oksida ijo 5605/835

    Ijo Padhang nganti ijo peteng. Kapadhetan: 5.21. Titik lebur: 2.266 derajat. Titik Didih: 4.000 derajat. Kanthi kilap logam, magnetik, daya ndhelikake kuwat, tahan suhu dhuwur, tahan srengenge, ora larut ing banyu, ora larut ing asam, stabil ing swasana, nganti konsentrasi umum asam lan gas alkali lan sulfur dioksida ora ana pengaruh, kanthi pinunjul banget kualitas pigmen lan fastness.

  • Iron oxide blue

    Wesi oksida biru

    Wêdakakêna Biru Biru utawa biru muda, warna sing cerah, pewarnaan sing kuat, ndhelikake kekuwatan dadi luwih parah. Jauh luwih angel. Biru oksida wesi duwe daya pewarnaan sing dhuwur, resistensi cahya sing apik, resistensi alkali sing kurang lan resistensi panas sing dhuwur

  • Iron oxide orange 960

    Oranye oksida wesi 960

    Produk campuran Jeruk Wesi digawe saka wesi oksida wesi lan oksida wesi campuran kuning, kanthi sifat pigmen sing apik, kayata daya pewarnaan, daya ndhelik banget. Kanthi resistensi cuaca sing apik, warna sing cerah lan liya-liyane.

  • Iron oxide gray

    Wesi oksida wesi

    Abu-abu oksida wesi minangka jinis pigmen anorganik sing ditambah karo aditif. Saka abu-abu abu-abu nganti abu-abu peteng. Iki nduweni sifat fisik lan kimia sing apik. Kuwasa nutupi kuwat, daya pewarna dhuwur, warna alus, kinerja stabil, lan ora beracun. Iki minangka pigmen perlindungan lingkungan ijo; tahan alkali, stabil nganti asem ringkih lan asam encer, lan tahan cahya lan hawa sithik, lan ora larut ing banyu.

  • Chrome oxide green

    Chrome oksida ijo

     Katrangan Produk
    1). Wêdakakêna warna sing padhang.
    2). Cuaca apik (Cahya, tahan panas lan tahan alkali)
    3). Tenaga kuat, jangkoan apik banget lan dispersi sing apik.

  • Color paste

    Tempel warna

    Tempel warna minangka jinis tempel warna perlindungan lingkungan adhedhasar banyu, pigmen, aditif lan banyu ditambahake menyang disperser kanggo tlatah lan bubar. Werna dipérang dadi abang, kuning, biru, ijo, abang mawar, jambon lan liya-liyane. Nduweni kekuatan pewarnaan, dispersibilitas, kompatibilitas, resistensi cahya, resistensi cuaca lan stabilitas sing apik banget. 

  • Iron oxide brown 600/610/663/686

    Wesi oksida coklat 600/610/663/686

    Bubuk coklat. Ora larut ing banyu, alkohol, eter, larut ing asam kuat panas. Dhuwur daya lan ndhelikake daya. Cahya sing apik lan Resistensi Alkali. Permeabilitas anhidrat lan permeabilitas minyak. Werna kanthi proses sing beda-beda, ana coklat kuning, coklat abang, coklat ireng lan liya-liyane.