1

Warta Industri

Warta Industri

  • proses produksi kuning oksida wesi

    Kuning oksida wesi minangka pigmen kuning bubuk transparan. Kapadhetan relatif yaiku 3,5. Bahan kimia kasebut stabil. Ukuran partikel yaiku 0,01-0,02 μ M. Nduweni luas permukaan khusus (udakara 10 kali oksida besi biasa), panyerepan ultraviolet sing kuat, resistensi cahya, ...
    Waca liyane
  • proses produksi abang oksida wesi

    Ana rong proses produksi utama abang oksida wesi: garing lan teles. Dina iki kita bakal mriksa loro proses kasebut. 1. Ing proses garing Proses garing minangka proses produksi abang oksida wesi tradisional lan asli ing China. Kaluwihane yaiku proses produksi sing sederhana, proses singkat ...
    Waca liyane