1

Basis produksi pigmen oksida wesi anyar pabrik pigmen Shijiazhuang Shencai wis diwiwiti

Pabrik Pigmen Shijiazhuang Shencai didegaké ing taun 2003. Kita duwe Pangkalan Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), dununge ing Taman Industri Kimia Garam Ningjin, Provinsi Hebei, minangka taman industri kimia provinsi, resmi ana ing produksi Kanthi telung lini produksi, kapasitas produksi tahunan 50.000 ton. Perusahaan duwe 100 karyawan, khusus kanggo produksi oksida wesi abang, besi oksida kuning, besi oksida ireng, besi oksida ijo, besi oksida biru, besi oksida coklat, oksida besi oranye lan pigmen seri oksida wesi liyane, umume digunakake ing cat, bahan bangunan, karet plastik lan tempel warna adhedhasar banyu, bahan lapisan dekorasi permukaan bangunan. Produk dikemas ing kanthong kertas kraft utawa tas anyaman plastik, 25kg / tas, utawa tas ton.

Sanalika, kita ngasilake tempel warna ijo lan kromida adhedhasar warna abang, kuning, biru, ijo, mawar, jambon lan warna liyane.

 

Produk kasebut diekspor menyang Rusia, Mesir, Algeria, Indonesia, Kongo, Haiti lan negara lan wilayah liyane. Kanthi tim teknologi riset lan pangembangan independen lan laboratorium profesional, panggunaan peralatan uji coba canggih kanggo mesthekake produksi saben batch produk kanthi kualitas stabil. Gu Zhihe, ketua direksi, nampani kabeh wong saka saindenging jagad kanggo ngunjungi pabrik lan negosiasi pembangunan umum. Kita bakal menehi bali menyang pelanggan anyar lan lawas kanthi rega paling larang lan layanan paling apik.


Wektu kiriman: Jul-29-2020