1

oksida wesi kuning 311/313/920

oksida wesi kuning 311/313/920

Katrangan singkat:

kuning oksida wesi iku bubuk kuning. Kapadhetan hubungan 2,44 ~ 3.60. POINT MELTING 350 ~ 400 ° C. Ora larut ing banyu, alkohol, larut ing asam. Bubuk alus, yaiku kristal saka hidrat oksida besi. Daya warna, nutupi tenaga, resistensi cahya, tahan asam, resistensi Alkali, tahan panas iku apik. Luwih saka 150 ° C, banyu kristal pecah lan malih dadi abang.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi Produk
1. Pigmen warna kuning oksida wesi ditrapake langsung menyang semen minangka pigmen utawa pewarna ing bahan prasarana lan bahan bangunan saka macem-macem beton. Macem-macem permukaan beton sing ana ing njero ruangan lan ruangan, kayata tembok, jubin, langit-langit, pilar, teras, dalan, parkir, tangga, stasiun, lsp. Kayata genteng, jubin, genteng, panel, terrazzo, mozaik kothak, marmer buatan lan sapanunggalane. 2. Pigmen kuning Oksida oksida cocok kanggo kabeh jinis pewarnaan cat lan bahan proteksi, kalebu lapisan tembok interior lan eksterior adhedhasar banyu, lapisan bubuk, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake ing cat dolanan, cat dekoratif, cat furnitur, cat elektroforetik lan Enamel Pigmen warna kuning oksida wesi cocog kanggo pewarnaan produk plastik, kayata polimer termoset lan termoplastik, lan produk karet, kayata tabung njero mobil, tabung njero pesawat, tabung njero sepeda, lsp. 4. Digunakake ing konstruksi marmer buatan, pewarnaan terrazzo. Cat banyu, warna minyak, cat, karet lan pigmen liyane. Digunakake minangka penengah pigmen oksida besi, kayata nggawe oksida wesi abang, ireng wesi, lsp. Kajaba iku, pigmen kuning oksida wesi uga bisa digunakake kanggo kabeh jinis kosmetik, kertas, pewarnaan kulit.

Pengepakan Produk:

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20FCL (Iron Oksida Abang);
25 kg / tas kertas kerajinan, 12-14MT / 20'FCL (Iron Oksida Kuning);
25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida Ireng)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida ijo)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Biru Oksida Biru)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Besi Oksida Besi)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (oranye Oksida Besi)

 

kaunggulan

1. nampa inspeksi SGS, CCIC lan departemen inspeksi internasional liyane.

2. Sampel gratis bakal dikirim menyang sampeyan.

3.14 taun pengalaman.

4. katrampilan profesional

Pigmen warna anorganik oksida SHENMING, pigmen abang oksida besi dipasarake ing merek produk "SHENMING" kasedhiya ing Abang, Kuning, Ireng, Ijo, Coklat, Oranye, Biru.

Bubuk pigmen wesi wesi pigmen "SHENMING" kuning 313 nduweni reputasi pasar sing dhuwur lan produke didol kanthi apik ing saindenging negara.

Pemeriksaan CCIC, CIQ, BV, SGS bisa ditampa, uga layanan conto gratis.

Ing taun-taun pungkasan, pangekspor ekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Asia Selatan, Amerika Selatan, Afrika, Rusia lan Korea Selatan saya akeh lan kualitas produk lan reputasi entuk pujian sing tetep dhuwur.

Yen sampeyan kasengsem tuku bubuk wesi pigmen wesi bubuk 313 sing apik saka China, FAKTOR Pigment SHIJIAZHUANG SHENCAI minangka pilihan sing paling apik.

Kita duwe pengalaman 17 taun ing pigmen. Kita siyap nawakake layanan berkualitas tinggi, apik banget.

Jeneng Dagang IRON OXIDE KUNING
Jinis G313
Formulir pangiriman Bubuk
Indeks warna Pigmen kuning42 (77492)
CAS No./EC No. 20344-49-4 / 243-746-4
Spesifikasi Isi (Fe2O3) % ≥86
  Penyerapan minyak ml / 100g 25 ~ 35
Res. Ing 325 bolong % ≤0.3
Uyah sing larut ing banyu % ≤0.3
kelembapan % ≤1.0
nilai pH 3 ~ 7
Gravitasi tartamtu g / cm3 4.1
Kekuwatan tinting (dibandhingake karo standar) % 95 ~ 105
Bedane warna ∆E (dibandhingake karo standar) ≤1.0
Pengepakan dodolan Ing tas umpluk 25kg / 600kg tas banjur dilapisi
Pengangkutan & panyimpenan Lindhungi saka udan / nyimpen ing panggonan sing garing
Keamanan Produk kasebut ora diklasifikasikake mbebayani miturut EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita