1

oksida wesi abang 110/120/130/180/190

oksida wesi abang 110/120/130/180/190

Katrangan singkat:

Katon: bubuk trigonal oranye-abang nganti abang-wungu. Kalorone alami lan sintetis. Sing alami diarani Saffron lan duwe kapadhetan relatif 55,25. KEWANGAN 0.4 ~ 20um. Titik lebur 1565. Nalika diobong, oksigen diluncurake lan bisa dikurangi dadi zat besi kanthi hidrogen lan-karbon dioksida. Ora larut ing banyu, larut ing asam hidroklorat, asam sulfat, rada larut ing asam nitrat lan ragi. Nduweni resistensi cahya sing apik banget, resistensi suhu dhuwur, resistensi asam, resistensi Alkali lan resistensi karat. Dispersi sing apik, pewarnaan kuwat lan daya ndhelikake, ora ana permeabilitas minyak lan permeabilitas banyu. Ora beracun Konsentrasi udhara maksimum sing diidini yaiku 5 mg / M 3.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi Produk
1. Ing industri bahan bangunan, umume digunakake ing semen warna, ubin lantai semen warna, ubin semen warna, ubin mengkilap, jubin lantai beton, mortir warna, aspal warna, terrazzo, ubin mozaik, marmer buatan lan STUCCO tembok, lsp 2. Digunakake kanggo pewarnaan lan nglindhungi bahan kanthi macem-macem lapisan, kalebu lapisan banyu ing njero banyu lan tembok Eksterior, lapisan bubuk, lsp. Uga cocog kanggo bahan dhasar lan topcoat adhedhasar minyak, kalebu epoxy, alkyd, Amino, lsp. Uga digunakake ing cat dolanan, cat dekoratif, cat furnitur, cat elektroforetik lan Enamel. Iron Red Primer minangka alternatif tahan karat kanggo cat abang sing larang, ngirit logam Non-ferrous. 3. Kanggo pewarnaan produk plastik, kayata polimer thermosetting lan Thermoplastic, lan produk karet, kayata tabung njero mobil, tabung njero pesawat, tabung bagian jero sepeda, lsp. 4, kanggo bahan grinding halus, digunakake ing peralatan hardware presisi, polesan kaca optik. Metallurgy Powder kemurnian dhuwur minangka bahan dhasar kanggo produksi macem-macem paduan magnetik lan baja paduan kelas tinggi liyane. Digawe saka wesi (2+) sulfat (anhidrat) utawa wesi oksida kuning utawa wesi basa kanthi kalsinasi suhu dhuwur utawa langsung saka medium cair.

Pengepakan Produk:

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20FCL (Iron Oksida Abang);
25 kg / tas kertas kerajinan, 12-14MT / 20'FCL (Iron Oksida Kuning);
25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida Ireng)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida ijo)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Biru Oksida Biru)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Besi Oksida Besi)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (oranye Oksida Besi)

 

kaunggulan

1. nampa inspeksi SGS, CCIC lan departemen inspeksi internasional liyane.

2. Sampel gratis bakal dikirim menyang sampeyan.

3.14 taun pengalaman.

katrampilan profesional

Pigmen warna anorganik oksida SHENMING, pigmen abang oksida besi dipasarake ing merek produk "SHENMING" kasedhiya ing Abang, Kuning, Ireng, Ijo, Coklat, Oranye, Biru.

Bubuk pigmen wesi wesi pigmen "SHENMING" abang 130 nduweni reputasi pasar sing dhuwur lan produke didol kanthi apik ing saindenging negara.

Pemeriksaan CCIC, CIQ, BV, SGS bisa ditampa, uga layanan conto gratis.

Ing taun-taun pungkasan, pangekspor ekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Asia Selatan, Amerika Selatan, Afrika, Rusia lan Korea Selatan saya akeh lan kualitas produk lan reputasi entuk pujian sing tetep dhuwur.

Yen sampeyan kepengin tuku bubuk pigmen wesi bubuk pigmen kualitas tinggi 130 saka Tiongkok, FAKTOR Pigment SHIJIAZHUANG SHENCAI minangka pilihan sing paling apik.

Kita duwe pengalaman 17 taun ing pigmen. Kita siyap nawakake layanan berkualitas tinggi, apik banget.

Jeneng Dagang IRON OXIDE RED
Jinis 130
Formulir pangiriman Bubuk
Indeks warna Pigmen abang 101 (77491)
CAS No./EC No. 1309-37-1 / 215-168-2
Spesifikasi Isi (Fe2O3) % ≥95
  Penyerapan minyak ml / 100g 15 ~ 25
Res. Ing 325 bolong % ≤0.3
Uyah sing larut ing banyu % ≤0.3
kelembapan % ≤1.0
nilai pH 5 ~ 7
Gravitasi tartamtu g / cm3 5.0
Kekuwatan tinting (dibandhingake karo standar) % 95 ~ 105
Bedane warna ∆E (dibandhingake karo standar) ≤1.0
Pengepakan dodolan Ing tas umpluk 25kg / 1000kg banjur dilapisake
Pengangkutan & panyimpenan Lindhungi saka udan / nyimpen ing panggonan sing garing
Keamanan Produk kasebut ora diklasifikasikake mbebayani miturut EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita