1

Wesi oksida ijo 5605/835

Wesi oksida ijo 5605/835

Katrangan singkat:

Ijo Padhang nganti ijo peteng. Kapadhetan: 5.21. Titik lebur: 2.266 derajat. Titik Didih: 4.000 derajat. Kanthi kilap logam, magnetik, daya ndhelikake kuwat, tahan suhu dhuwur, tahan srengenge, ora larut ing banyu, ora larut ing asam, stabil ing swasana, nganti konsentrasi umum asam lan gas alkali lan sulfur dioksida ora ana pengaruh, kanthi pinunjul banget kualitas pigmen lan fastness.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi Produk
Digunakake kanggo peleburan kromium logam lan Chromium Carbide, pewarnaan Enamel, keramik, kaca, kulit buatan, Refractory, bahan bangunan, katalis kanggo sintesis organik, tinta khusus kanggo Pabrik bahan tahan ringan lan kanggo nyithak dhuwit kertas, Abrasives Polesan Logam , chromizing permukaan logam, bahan magnetik, lsp. Kanggo lapisan, keramik, karet, pigmen seni, lan cat kamuflase, lsp.

Pengepakan Produk:

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20FCL (Iron Oksida Abang);
25 kg / tas kertas kerajinan, 12-14MT / 20'FCL (Iron Oksida Kuning);
25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida Ireng)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida ijo)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Biru Oksida Biru)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Besi Oksida Besi)

25 kg / tas kertas kerajinan, 14-16MT / 20'FCL (Oranye Oksida Besi)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (ijo oksida krom)

 

kaunggulan

1. nampa inspeksi SGS, CCIC lan departemen inspeksi internasional liyane.

2. Sampel gratis bakal dikirim menyang sampeyan.

3.14 taun pengalaman.

4. katrampilan profesional

Pigmen warna anorganik oksida SHENMING, pigmen abang oksida besi dipasarake ing merek produk "SHENMING" kasedhiya ing Abang, Kuning, Ireng, Ijo, Coklat, Oranye, Biru.

Bubuk pigmen wesi wesi pigmen "SHENMING" abang 130 nduweni reputasi pasar sing dhuwur lan produke didol kanthi apik ing saindenging negara.

Pemeriksaan CCIC, CIQ, BV, SGS bisa ditampa, uga layanan conto gratis.

Ing taun-taun pungkasan, pangekspor ekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Asia Selatan, Amerika Selatan, Afrika, Rusia lan Korea Selatan saya akeh lan kualitas produk lan reputasi entuk pujian sing tetep dhuwur.

Yen sampeyan kepengin tuku bubuk pigmen wesi bubuk pigmen kualitas tinggi 130 saka Tiongkok, FAKTOR Pigment SHIJIAZHUANG SHENCAI minangka pilihan sing paling apik.

Kita duwe pengalaman 17 taun ing pigmen. Kita siyap nawakake layanan berkualitas tinggi, apik banget.

Jeneng Dagang HIJAU OXIDE GREEN
Jinis -
Formulir pangiriman Bubuk
Indeks warna Pigmen ijo 17 (77288)
CAS No./EC No. 1308-38-9 / 215-160-9
Spesifikasi Isinipun %
  Cr2O3 ≥99
Penyerapan minyak ml / 100g 15 ~ 25
Res. Ing 325 bolong % ≤0.3
Uyah sing larut ing banyu % ≤0.3
kelembapan % ≤0.2
nilai pH 5 ~ 8
Kekuwatan tinting (dibandhingake karo standar) % 95 ~ 105
Bedane warna ∆E (dibandhingake karo standar) ≤1.0
Pengepakan dodolan Ing tas 25kg
Pengangkutan & panyimpenan Lindhungi saka udan / nyimpen ing panggonan sing garing
Keamanan Produk kasebut ora diklasifikasikake mbebayani miturut EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita