1

Wesi oksida ireng 722/750

Wesi oksida ireng 722/750

Katrangan singkat:

Oksida Ferrosoferric, Formula Kimia Fe 3 O 4. Umume dikenal minangka oksida wesi ireng, kristal ireng kanthi magnetik, uga dikenal minangka oksida wesi magnetik. Bahan kasebut larut ing larutan asam, larut ing banyu, Larutan Alkali lan pelarut organik kayata etanol lan eter. Oksida ferrosoferric alami ora larut ing larutan asam lan gampang ngoksidasi dadi zat besi (III) oksida ing udhara nalika udan.


Detail Produk

Tag Produk

Aplikasi Produk
1. Oksida Ferrosoferric minangka bahan magnetik sing umum digunakake. Oksida ferrosoferric murni sing digawe khusus digunakake minangka bahan baku kanggo rekaman kaset lan peralatan telekomunikasi. Magnetit alami minangka bahan baku kanggo nggawe wesi.

  1. Digunakake kanggo nggawe primer lan topcoat.
  2. Iki angel banget lan bisa digunakake minangka bahan kasar. Wis akeh digunakake ing bidang rem otomotif, kayata: Bantalan rem, sepatu rem lan liya-liyane.
  3. Oksida Ferrosoferric wis dikenal ing bidang bahan las ing Tiongkok, kanggo elektroda, produksi kawat isih ana ing tahap awal, prospek pasar wiyar banget.

Oksida Ferrosoferric uga bisa digunakake minangka pigmen lan polesan.3. Pengepakan Produk:

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20FCL (Iron Oksida Abang);
25 kg / tas kertas kerajinan, 12-14MT / 20'FCL (Iron Oksida Kuning);
25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida Ireng)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Iron Oksida ijo)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Biru Oksida Biru)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (Besi Oksida Besi)

25 kg / tas kertas kerajinan, 25MT / 20'FCL (oranye Oksida Besi)

 

kaunggulan

1. nampa inspeksi SGS, CCIC lan departemen inspeksi internasional liyane.

2. Sampel gratis bakal dikirim menyang sampeyan.

3.14 taun pengalaman.

katrampilan profesional

Pigmen warna anorganik oksida SHENMING, pigmen abang oksida besi dipasarake ing merek produk "SHENMING" kasedhiya ing Abang, Kuning, Ireng, Ijo, Coklat, Oranye, Biru.

Werna pigmen wesi wesi pigmen "SHENMING" ireng 722 duwe reputasi pasar sing dhuwur lan produke didol kanthi apik ing saindenging negara.

Pemeriksaan CCIC, CIQ, BV, SGS bisa ditampa, uga layanan conto gratis.

Ing taun-taun pungkasan, pangekspor ekspor menyang Asia Tenggara, Timur Tengah, Asia Selatan, Amerika Selatan, Afrika, Rusia lan Korea Selatan saya akeh lan kualitas produk lan reputasi entuk pujian sing tetep dhuwur.

Yen sampeyan kasengsem tuku bubuk pigmen wesi bubuk pigmen kualitas tinggi 722 saka China, FAKTOR PIGMEN SHIJIAZHUANG SHENCAI minangka pilihan sing paling apik.

Kita duwe pengalaman 17 taun ing pigmen. Kita siyap nawakake layanan berkualitas tinggi, apik banget.

Jeneng Dagang IRON OXIDE BLACK
Jinis 722
Formulir pangiriman Bubuk
Indeks warna Pigmen ireng 11 (77499)
CAS No./EC No. 1317-61-9 / 215-277-5
Spesifikasi Isi (Fe3O4) % ≥95
  Penyerapan minyak ml / 100g 15 ~ 25
Res. Ing 325 bolong % ≤0.5
Uyah sing larut ing banyu % ≤0.5
kelembapan % ≤1.0
nilai pH 5 ~ 8
Gravitasi tartamtu g / cm3 4.6
Kekuwatan tinting (dibandhingake karo standar) % 95 ~ 105
Bedane warna ∆E (dibandhingake karo standar) ≤1.0
Pengepakan dodolan Ing tas umpluk 25kg / 1000kg banjur dilapisake
Pengangkutan & panyimpenan Lindhungi saka udan / nyimpen ing panggonan sing garing
Keamanan Produk kasebut ora diklasifikasikake mbebayani miturut EC 1907/2006 & EC 1272/2008

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita