1

Tempel warna

  • Color paste

    Tempel warna

    Tempel warna minangka jinis tempel warna perlindungan lingkungan adhedhasar banyu, pigmen, aditif lan banyu ditambahake menyang disperser kanggo tlatah lan bubar. Werna dipérang dadi abang, kuning, biru, ijo, abang mawar, jambon lan liya-liyane. Nduweni kekuatan pewarnaan, dispersibilitas, kompatibilitas, resistensi cahya, resistensi cuaca lan stabilitas sing apik banget.