1

Chrome oksida ijo

  • Chrome oxide green

    Chrome oksida ijo

     Katrangan Produk
    1). Wêdakakêna warna sing padhang.
    2). Cuaca apik (Cahya, tahan panas lan tahan alkali)
    3). Tenaga kuat, jangkoan apik banget lan dispersi sing apik.