1

Babagan Kita

Pabrik Pigmen Shijiazhuang Shencai didegaké ing taun 2003. Kita duwe Pangkalan Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), dununge ana ing Taman Industri Kimia Garam Ningjin, Provinsi Hebei, minangka taman industri kimia provinsi, resmi ana ing produksi Kanthi telung lini produksi, kapasitas produksi tahunan 50.000 ton.

produksi wesi oksida abang, wesi oksida kuning, oksida wesi ireng, wesi oksida ijo lan pigmen seri oksida wesi liyane, umume digunakake ing lapisan cat, bahan bangunan, karet plastik lan pasta warna adhedhasar banyu, bahan lapisan dekorasi permukaan bangunan. Tim Teknis R&D dhewe lan Laboratorium Profesional, nggunakake peralatan uji coba canggih, kanggo njamin produksi saben batch produk kanthi kualitas stabil. Ketua Gu zhihe nyambut gawe saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi pabrik kanggo ngrembug lan ngupayakake pembangunan umum. Kita bakal dadi rega paling apik lan layanan paling apik maneh kanggo pelanggan lawas lan anyar.

Pabrik Pigmen Shijiazhuang Shencai didegaké ing taun 2003. Kita duwe Pangkalan Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), dununge ana ing Taman Industri Kimia Garam Ningjin, Provinsi Hebei, minangka taman industri kimia provinsi, resmi ana ing produksi Kanthi telung lini produksi, kapasitas produksi tahunan 50.000 ton.

produksi wesi oksida abang, wesi oksida kuning, oksida wesi ireng, wesi oksida ijo lan pigmen seri oksida wesi liyane, umume digunakake ing lapisan cat, bahan bangunan, karet plastik lan pasta warna adhedhasar banyu, bahan lapisan dekorasi permukaan bangunan. Tim Teknis R&D dhewe lan Laboratorium Profesional, nggunakake peralatan uji coba canggih, kanggo njamin produksi saben batch produk kanthi kualitas stabil. Ketua Gu zhihe nyambut gawe saka kabeh lapisan masyarakat kanggo ngunjungi pabrik kanggo ngrembug lan ngupayakake pembangunan umum. Kita bakal dadi rega paling apik lan layanan paling apik maneh kanggo pelanggan lawas lan anyar.

dd

Sejarah Kita

1985

Pigmen Shijiazhuang Shencai didegaké ing taun 1985

2003

Perusahaan resmi ndhaptar ing taun 2003

2004

Basis produksi kuning oksida wesi kaping pisanan digawe ing taun 2004, dununge ing Taman Perindustrian Guzhuang, Kutha Shangzhuang, Distrik Luquan, Shijiazhuang, kanthi output tahunan 10000 ton. 

2016

Ing 2016, kanggo nanggepi kabijakan perlindungan lingkungan nasional, basis produksi pigmen oksida besi anyar didegake ing taman industri kimia uyah Ningjin .Ing taun sing padha, cabang pangguna Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd.

2017

Ing 2017, output tahunan 50000 ton basis produksi oksida besi resmi dileksanakake, kalebu telung lini produksi pigmen oksida besi. Lini produksi kuning oksida besi, lini produksi abang oksida besi, lini produksi ireng oksida besi.

2020

Ing taun 2020, kita bakal aktif nganyari peralatan perlindungan lingkungan lan ndandani lokakarya produksi. 

Pabrik Kita

image3
image5
image6
image8
image9
image7

Proyek Kita

project (5)
project (2)
project (1)
project (6)
project (4)
project (3)