shengcai-11
shengcai-2
shengcai-3
fact

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Pabrik pigmen Shijiazhuang Shencai khusus ing produksi wesi oksida abang, besi oksida kuning, oksida wesi ireng, besi oksida ijo, oranye oksida wesi, coklat oksida wesi, kromium oksida ijo. Hijau seni rupa, pabrik ijo phthalein wesi, output taunan 40000 ton…

ndeleng liyane

Produk panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan, selaras kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • With three production lines, annual production capacity of 50,000 tons.

    Dhukungan TEKNIK

    Kanthi telung lini produksi, kapasitas produksi tahunan 50.000 ton.

  • Own R & D Technical Team and Professional Laboratory, using advanced testing equipment..

    PANALITEN KITA

    Tim Teknis R&D dhewe lan Laboratorium Profesional, nggunakake peralatan uji coba canggih ..

  • We will be the best price and the best quality service back to old and new customers.

    LAYANAN KAMI

    Kita bakal dadi rega paling apik lan layanan paling apik maneh kanggo pelanggan lawas lan anyar.

Informasi paling anyar

warta

Warta

proses produksi oksida wesi ye ...

Kuning oksida wesi minangka pigmen kuning bubuk transparan. Kapadhetan relatif yaiku 3,5. Bahan kimia kasebut stabil. Ukuran partikel yaiku 0,01-0,02 μ M. Nduweni luas permukaan khusus (udakara 10 kali oksida besi biasa), panyerepan ultraviolet sing kuat, resistensi cahya, ...

proses produksi abang oksida wesi

Ana rong proses produksi utama abang oksida wesi: garing lan teles. Dina iki kita bakal mriksa loro proses kasebut. 1. Ing proses garing Proses garing minangka proses produksi abang oksida wesi tradisional lan asli ing China. Kaluwihane yaiku proses produksi sing sederhana, proses singkat ...

Produksi pigmen oksida wesi anyar ...

Pabrik Pigmen Shijiazhuang Shencai didegaké ing taun 2003. Kita duwe Pangkalan Produksi Pigmen Besi Oksida Besi (Hebei Chengyu Pigment Co., Ltd), dununge ing Taman Industri Kimia Garam Ningjin, Provinsi Hebei, minangka taman industri kimia provinsi, resmi ana ing produksi Kanthi telung pro ...